esmaspäev, 26. oktoober 2015

Minu oktoobrilapsed!+ Geio 21!

Geio 4 aastane ja Germo 6 aastane. Lavassaares


    Minu lapsed on otseses mõttes oktoobrilapsed! Germo sai 3. oktoobril 23. aastaseks ja täna, kell 14.15 saab Geio 21. aastaseks. Geio pidi sündima ka Kaalude tähtkujus, ehk siis septembri lõpus, ühel väga traagilisel päeval, aga saatus tahtis teisiti.  Õnneks! Nii ta juba Skorpioniks sündiski. Inimeseks muidugi ikka ka ;)

Geio, õetütar Helen (ees) õepoeg Ergo (taga) Germo ja vennapoeg Ranno


  Kui Germo kaalus sündides kõigest 3.300 ja oli 53 cm pikk, siis Geio kaalus 4. 600 ja oli 55 cm pikk. Pikad on nad ka praegu. Germo 1.98 ja Geio 1.87. Ja mina oma 1.70 -ga tundun nende kõrval nagu Pöial- Liisi ;)

mina lastega kodukandi kiriku ees ( Geio 2.a. ja Germo 4.a.)

  Lappasime siin juba eile hilisõhtul vanu albumeid ja päris mõnus oli vaadata titepilte. Mõne neist pildistasin ka ümber. Ja meenutasime ka aegu kui nad mul väiksed ja ulakad olid. Näiteks selle vana sektsioonkapi, mis esimesel pildil on, lammutasid nad põhimõtteliselt laiali. Kapi neljas sahtel käis nii raskelt lahti, et isegi mina ja laste isa ei suutnud seda avada, aga poisid suutsid ja suutsid tunni jooksul kogu sahtli sisu (minu vanad dokumendid, tunnistused, joonistused jmm...) udupeeneks paberipahnaks rebida.

Geio 2. aastane maal vanaisa traktoril

  Täna on aga nad mul täismehed. Mul ei olegi enam lapsi :) Mai lõpus sai nooremal pojal Geiol ka juba sõjaväeteenistus Tapal läbi. Aeg lendab halastamatult kiiresti.

2014.a. sügis tänase sünnipäevalapse Geioga. Geio Tapal sõjaväes

   Aga täna sõidame Germoga koos Lavassaarde, alevisse kus meie pere enne Pärnussse kolimist elas 10 aastat ja just Lavassaare on see koht kus mu laste lapsepõlv möödus. Künka jalamil asuv pisike alev. Geio muidugi kaasa ei tule, tema läheb tööle. Aga Germo saab kogeda äratundmisrõõmu.


26. okt. 2015.a.
Mai

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar