laupäev, 17. oktoober 2015

Strippar Marco mõtleb aastajagu ette



   Olen ju ajakirja "Saatus & Saladused" kaasautor ja kui keegi soovib, et ma temast loo teeksin siis võtku minuga ühendust.
  Marco Tasane seda küll soovi ei avaldanud aga mina soovisin :) Nii meie koostöös sündiski sõber Marcost Sasa (lühend ajakirjast "Saatus & Saladused") ajakirja artikkel. Soovitan lugeda, et midagi postiivset ka teada saada, sest kahjuks on eestlane väga suurte eelarvamustega.

 Kes on nii mugav ja ajakirja linki SIIT avada ei viitsi selle tarvis kopeerin teksti siia:
Head lugemist!

Strippar Marco mõtleb aastajagu ette


Eesti tuntuim meesstrippar paljastab täna lisaks ihule ka hinge ja argipäevad. Esimene on täis mõnusaid ettevõtmisi lähedaste ringis, teised aga tulvil intensiivseid treeninguid.
Kus oled pärit ja kus on su juured?
Pärit ikka Eestist. Sündisin Tallinnas kaugetel 70ndatel.
Kuidas jõudsid tantsimiseni? Täpsemalt stripptantsuni?
Tantsida meeldis juba lapsena. Emal oli palju välismaa kasette – BoneyM jpt. 16-aastaselt hakkasin pidudel käima tantsimas. Tollel ajal oli popid koolipeod, Sõbramaja, Elkar,Veski tn maja, XS tuli hiljem, Atlantis. Tantsimine vabastab pingetest.
Kas tantsimine on eluaeg olnud su kutsumus või on sul mõni kirg veel?
Tantsimist ei pea oma kutsumuseks. Minu kirg on muusika ja joonistamine. Lisaks sellele olen sunniviisiliselt kolm aastat kokaks õppinud.
Oled salvestanud ka mõningad muusikavideod. Mitu neid on ja kas oled ise sõnade ja viisi autor?
Muusikavideosid hakkasin tegema aastast 2010 sügisel. Meedial on nende vastu suur huvi. Materjali on kahe albumi jagu, aga albumit pole mõtet välja anda. Sõnade autor olen üldjuhul mina, aga sõnu minu lugudele on kirjutanud ka Crystalina Elith ja minu praegune intervjueerija. Minu muusikavideod on väga erinevad sõnumiga.
Millega lisaks stripptantsule veel igapäevaselt tegeled?
Lisaks stripptantsule, millega ma 2-3 korda nädalas tegelen, käin neli korda nädalas trennis. See vabastab pingeid. Tihti külastan ka oma vanaema, kohtun sõpradega ja teen nalja.
Oled väga heas vormis, mis on selle saladus?
Vorm võiks alati parem olla! Mind on lükatud jah lavale ja olen saanud mitmeid medaleid,karikaid. Natuke tegelen ka tai chi-ga, sest see annab plastilisust.Viimastel aastatel käin ka palju jalgsi.
Kas stripitööga elatub tänapäeva Eestis ära?
Stripitööga ei elatu ära, kui oled suur laristaja. Lisaks stripitööle on mul ka mõned kontserdid õnneks.12 aastat olin kunstikooli modell, kuid palk selle eest oli olematu, ning juba siis alustasin strippamisega. Paljud ei julge lihtsalt strippi teha ja eriti veel kainena nagu mina. Ma olen karsklane.
Sinu elus on palju glamuuri ja bravuuri. Kas see tuleb sulle kasuks või segab elu?
Glamuur ja bravuur tuleb ikka kasuks. Ma olen nõuka aja laps. Toona oli sellest kõigest puudus. Olen selle puuduse tagasi teinud. Glamuur loob hea meeleolu.
Kas hallist massist eristumine on sinu jaoks vajalik kogemus, või tuleb sul tihti seista kurjusega silmitsi?
Hallist massist hakkain eristuma kuidagi 16-aataselt, siis hakkasin end lõhnastama ja riietele rõhku panema.Mingil määral oli see protest. Mulle meeldib eristuda, sest see annab mulle energiat. Samas on tulnud ette 90 ndatel silmitsi seista ka kurjusega, sest meie väikene Eesti ei olnud nii vabameelne kui täna. Aga ma pole kedagi tapnud ja kelleltki midagi varastanud, seega ei tunne süümakaid selle ees. Netikommentaare ei võta ma tõsiselt, sest need on põhiliselt kirjutatud kibestunud ja õelate inimeste poolt, kellel ei lähe elus just kõige paremini. Nad elavad kommentaariumites ennast välja.
Mis on lähima aja plaanid? Mida sellel aastal veel korda saata plaanid?
Ma mõtlen ette alati 1 aasta, kunagi mitte rohkem. Sellel aastal on üks väike reis sõbranna poole plaanis. Siis üks venekeelne duett sisse laulda Aasta lõpuks peaks valmima ka üks enda muusikavideo. Kindlasti on ka esinemisi.
On sul äkki midagi südamel, mida tahaksid ära ütelda?
Ma kahtlen viimase aja inimeste vaimses tervises. Kas on selles süüdis netimaailm, aga inimestel ei ole enam KINDLAT SÕNA. Pidevalt valetatakse haigeid asju kokku ja ei täideta lubadusi. See on suisa skisofreeniline ja muudkui areneb. Väga palju on ka kahepalgelisust.
Margit Peterson


16-17. oktoober. 2015.a.
Mai

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar