pühapäev, 7. veebruar 2016

Reklaami ohver? /jagage kogemusi/



   Vaikisin mitu päeva, sest ei tahtnud oma kurba kogemust jagada, aga lõpuks otsustasin blogida teemal, mis on hetkel mulle väga tähtis, kuid...

  Mõned nädalad tagasi läksin reklaamiohvriks, kuna tahan suitsetamisest loobuda. Tellisin imemagnetid, mis pidid aitama. Enne lugesin kuidas kõik kiidavad ja juba esimesel päeval saavad suitsukirest võitu. ( kes ei unistaks? ) Magnetid jõudsid kohale kolme päevaga ja mul polnud majanduslikult võimalik neid välja osta, tahtsin ka loobuda, kuid kuller pakkus lahkelt, et saab aega pikendada. Oligi hea, sain enda "vaimu valmis panna". Reede hommikul jõudsidki magnetid kohale.

  Päeval oli palju askeldamist, käisime Germoga Jyskist kardinapuid ostmas jne...Valisin vaikse õhtuse aja "protseduuriks." Teate, see valu, mis mind enadsse nende kahe tunni jooksul haaras, oli kohutav! Õhtul poole kaheksa ajal panin magnetid kõrva külge. Kohutavad valud hakkasid. Ei saanud ei haigutada, ei köhatada, ei naerda. Sihuke tunne oli, et kõrvas on põletikuline mädapaise, mis on kohe, kohe lõhkemas. See valu ajas ikka ja aina pliidi ette suitsetama. Kahe tunni möödudes olin sunnitud magnetid eemaldama, kuna nii kõrv, lõug, kui ka kurk olid kohutavat valu täis. Ise olin uimane ja vegeteerisin mööda tube nagu elav laip. Järgmisel hommikul ajas kohutav kaelaradikuliidi valu mind varakult üles, meenus eelmise päeva kohutav valu, keerutasin neid imekenasid, pisikesi magneteid näppude vahel, kuid enam kõrva külge panna ei julgenud. Nüüd ma siin istun nõutult ja olen nördinud ning ..... Kas katsetada homsest uuesti? On kellelgi magnetitega kogemust?
  Ma ei ole allaandja, tahan lõpuni minna, vaim on valmis, aga füüsis pole valmis seda valu taluma...

Magnetite kohta saate lugeda SIIT.



7.02.2016.a.
Ülejõe

4 kommentaari:

  1. Tere.

    Soovitan siiski mitte proovida. Kui kasutamine tekitas nii suurt valu, siis parem ära enam proovi. Seda ei tea, mida halba need magnetid veel kaasa võivad tuua. Sa oled tark ja arukas naine, küll Sa leiad oma tee, kuidas oma sõltuvusest vabaneda.

    Päikest ja parimat soovides

    Ivo Sosnitsky

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh Ivo, et usud minusse! See on raske katsumus ja ma olen mitu õhtut katsetanud, kuid tuleb vist loobuida, tervis aina halveneb.
      Päikest!

      Kustuta
  2. Jube kuidas mõni rikastuda üritab, Eestis müüakse magneteid väga kallilt. Mina tellisin Hiinast magneti 2.- ja toimib.
    Nii et proovimiseks tellige Hiinast wish.com või ebay'st.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. See on jah kohutav! Pidasin vajalikuks blogi kirjutada sellest petukaubast. Pean seda Hiina asja uurima. Tänud!

      Kustuta