neljapäev, 4. mai 2017

Jaansoni rada 18.päev


 Täna saab kepikõnnist 4 nädalat ja pühapäeval juba kuu. Enesetunne on endiselt superhea, liigutaks või mägesid paigast.

 Läbisime täna 6 km. Jõe ääres on väga tuuline, seega oli tuul vastu ja tekitas rohkem väsimust, aga vaatamata sellele on hea olla. Jah, üle pika aja lõi jalamarja kramp ning see juhtus 2. kilomeetril. Läheduses oli pink, istusin maha, natuke masseerisin ja kulgesime edasi. Isegi valu ei tundnud enam.

 Rajal oli väga palju rahvast. Ilmselt oli mõne gümnaasiumi kehalise kasvatuse tund, sest palju oli õpilasi. Aga hästi armas oli vaadata kuidas üks vanapaar, pakun et lausa 80 aastased, rada kulutasid. Kahekesi nii õnnelikult koos.

 Meie keerasime 3 km pealt otsa ringi ning Kuu peatusest ehk Sõudeklubi nurgalt keerasime Rääma tänavale. Juba Sõudeklubi juures nägime rattasportlast Sveni mööda tuhisemas. Ta keeras otsa ringi, lobisesime ja siis oli juba Svenil kiire. Aga fotojäädvustuse tegin ikka Pärnu esisportlasest. Ma naersin, et nägu hakkab mul ära kaduma ja Sven ütles, et vaid suured silmad jäävad järgi. No igatahes oli taas rõõm kohtuda!

 Täna oli eputrilla ehk siis tegin endast rohkem pilte kuna paljud küsivad, et miks ma ei tee. Väga raske on selfit tehes ennast üleni pildile saada ja Germo ei oska pilti teha. Aga nagu tellimuse peale jooksime rajalt koju jõudes naabrinaisega kokku ja tema siis jäädvustas mind "ajalukku."

 Sekka veidi teist teemat ka. Ärge ära ehmuge, et mu blogi avades viskavad reklaamid ette. Teie ei pea nende eest sentigi maksma, aga mina panin blogi raha teenima ja iga teie klik aitab sellele kaasa. Seega klikkige julgelt, ka reklaamide peale ;)

 Ahjaa, raamatureklaam tuleb ka jäädvustada. Mu kuues luuleraamat on jõudnud müügiedetabeli 14. kohale. Aitäh! Kiirustage poodidesse soovijad!

müügiedetabeli 14. koht! jee!

 Täna on tegus päev ja väga palju külalisi on käinud. Ning on veel tulemas.
Kena kalapäeva!

Galerii:
start silla juurest..
2 km läbitud...
jalakrambist vabanenujna...peale 2. km...
ikka Germoga koos...
pungivad...
3 km läbitud...
taamal kõnnivad memm ja taat...
4 km läbitud..põsepuna palgel..
Kuu tänava nurgalt Rääma tänavale...
Sveniga kohtumine vol 1
Sveniga kohtumine vol 2
ajalooline pilt. nagu näete masinatehase nurka ei saa ikka lammutada....
ja kodu juures 11,5 kg kergem mina ;)


4. mai. 2017.a.
Vana-Rääma

2 kommentaari: