reede, 19. mai 2017

Jaansoni rada 27. päev

Germo ja mina täna rajal

 Täna läbisime raja kolmekesi ja pikkuseks tuli 6,5 km. Naabrinaine oli ka meiega ja sai tehtud suur ports pilte kus ka mina üleni peal. (paljud pidevalt küsivad pilti minust, aga ma selfitades ei oska ja Germo ei oska ka pilti teha)

 Tagasi tulles tabas meid kohutav joogijanu ja me keeldusime edasi liikumast. Ave oli meile nagu kiirabi, tuhises kohale ja võõrustas meid lahkelt. Ja Ave, suur tänu kõnnikeppide eest! Germo istub praegugi oma toas diivanil, kepid kõrval. Eks nendega käima õppimine vajab aega ja ruumi, aga küll ta ära õpib. Ja tänud kohvi ja kommi eest!

 Tegelikult algas tänane hommik mulle mitte just kergelt, kuna mind äratas kõne kus paluti Arvo Kukumäele järelhüüe kirjutada, kasvõi luuletuse näol. Ajasin ennast voodist välja ja mõne minuti pärast hakkasiki midagi paberile jooksma, aga jäi lõpetamata. Ehk saan sellega hakkama, kuigi see on suur töö ja vastutus. Tellija lubas ise järelhüüde set(u)o keelde tõlkida.

 Ja siis nägin köögi aknast naabrinaist liikumas, kes oli rajale minemas. Leppisime kokku, et lähme 40 minuti pärast ning ma olin sunnitud Germo äratama, kuigi ta magaks vähemalt kella 11-ni.

 Õhtul netti avades avastasin, et mu sünnitusvaludes romaani "Westoffhauseni häärberi saladus" esikaas on kenasti valmis saanud ja algatasin ettetellimuskampaania, kuid sellest kirjutan juba eraldi blogi.

 Enesetunne on ülihea, kuigi Sõudeklubi juurest (ujumiskohast) tulles lõi sääremarja väike kramp, mis kohe iseenesest möödus, ei vajanud massaaži ega midagi. Liigeste ja lihastega on ka kõik ok. Hommikul rajale minnes oli natuke raske tunne, puhitsus keres, kuid ehk oli see juustusaia söömisest kohvi kõrvale. Rada ravib kõik terveks, nii kadus ka ajapikku puhitsus ja olemine läks kergemaks.

 Kena reede õhtut!

Kohustuslik fotogalerii:
meie
1 km läbitud..
Sõudeklubi juures...
...
2 km läbitud...
...
...
Germo ja naabrinaine
3 km läbitud...
...
...
Germo...
Ave kodus...
Germo Ave terrassil
Ave ja Miisu
Ave ja Miisu
Miisu
Miisu
Ave öökapi raamat :)
Ave pusib Germole kingitud (tema poolt) keppide randmepaeltega
õnnelikud mõlemad :)
Ave ja Germo
Germo praktiseerib
kilomeeter veel koju...

19. mai. 2017.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar