esmaspäev, 15. mai 2017

Rada 23.päev


 Nagu esimeselt pildilt näha, kulges meie tänane rada taas teises suunas. Kirjastus Hea Tegu resideerub nüüd teises kohas, Aide majas, aadressil Lille 4 ja sinna mul oli täna asja, kuna üks pühendus oli vaja uude luuleraamatusse kirjutada.

 Väljusime koduhoovist ehk kangi alt otse Tallinna maanteele (nagu näha sii on Kentuki Kõrts mu naabermaja) ja sealt kuni Ülejõe Põhikoolini, mööda Rohu tänavat Voorimehe tänava lõpuni, sealt Rõugu tänavale ning mööda Lille tänavat Aideni (Aide Autokool asub ka selles majas). Edasi kulgesime mööda Lille tänavat Piiri tänava otsani ning keerasime Piirisse. Algul oli plaanis natuke pikem maa kepikõndida, aga avastasin mõned vastamata telefonikõned ja õde hakkas ka meile jõudma. Nii tuligi meie raja pikkuseks täna umbes 4,5 km.

 Piiri tänaval tegime väikese peatuse, kuna ämm ja Kiti tulid just aiast ja jäime vahele :) Kitil on alati komme häälega tervitada ja pai nurub ka. Istusime veidi ämma köögis, jõime vett ja tuhisesime sealt Ilvese tänavale, kus jooksime ühe tuttava, neiu Helleniga kokku, kelle kaasa kutsusime ja lõpuks koju jõudes leidsime juba Reeda eest.

 Hetk tagasi jõudis mulle otse koju ka sammulugeja ehk pedomeeter. Suured tänud selle eest Merikesele! Õudsalt armas oleks kui keegi tuleks ja aitaks selle mul veidi tutvuda. Samas üritan nime guuglesse trükkida, ehk annab eestikeelse õpetuse ka. Pisike ja armas on teine, saab kenasti pluusi külge panna.

 Kohustulik pildigalerii ikka ka:

mööda Tallinna maanteed
Ülejõe Põhikooli juurest keerasime vasakule, Rohu tänavale
sealt Voorimehesse
edasi Rõugu tänavale...
väsinud Germo ja punane mina...
kohustuslik selfi..
kirjastaja Vallo Hallik ja minu luuleraamat VANA -RÄÄMA UULITSAL
Aide Ärikeskus, Lille 4
kirjastusse HEA TEGU saad sellest uksest (reklaamibüroo Pretty)
Lille tänavalt alla...
Piiri tänava lõpus
Piiri tänaval...
jäime ämmale ja Kitile (pildil) vahele :)
Ilvese tänavalt koju. Punane maja on V.Ojakääru sünnikodu...
õde Reet :)
pedomeeter ehk sammulugeja healt Merikeselt

15. mai. 2017.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar