reede, 26. mai 2017

Taas Kabristes nurmenukutamas


 Nagu ma hommikuses blogipostituses mainisin, et Anneli tuleb, tuligi. Tuli ja varastas meid Pärnust ära ning sõidutas Kabristesse. Õnneks jõudsime nurmenukutama suhteliselt viimaseks ajaks, sest nurmenukud saavad kohe õitsenuks. Aga midagi me saime siiski.

 Kui hea on vahel sattuda maale, lillede, lindude, loomade ja liblikate keskele, eemale linnamürast, vaikust kuulama. Tõsi küll, sääsed-va paharetid tahtsid meid nahka panna, aga off päästis lõpuks.

 Perekoer Tessa oli ka meiega kenasti pundis, sest me ju ka grillisime pisut. Anneli pakkus meile Riistasinappi. Heh! Kummaline eksole? Selline meemaiguline, suhteliselt magus sinep maitseb  siis Lapimaal (kus Anneli 8 kuud aastas elab) liharoogade kõrvale. Ega väga viga ei olnudki. Aga Hiiumaalt pärit küüslaugusalat oli parem.

 Kui meie Germoga läksime nurmenukke korjama, tuhises perenaine mööda aeda ja niitis muru. Uue kasvuhoone kiitsime ka heaks. Kahjuks polnud minu lemmikmaja, vana aita enam alles, aga seakünadest tehtud lillealused olid ausad ja ilusad.

 Hing ja ihu on kosutust tulvil, meeleolu on üles ja värske siiani. Jõudsin isegi veel Maarjat, Küllit, Sassi, Leenat ja Natalit võõrustada. Nüüd hakkab see tegus ja emotsionaalne päev õhtusse jõudma. Ja tead Papa, ma sulle teen, et panid mind veel elu kiiremaid liigutusi tegema ;)

 Aitäh, kallid sõbrad imelise päeva eest!

Homme näeme, rsk!

Fotogalerii:
Nurga talu Kabristes
...
armas Tessa
perenaine oma valdustes...
Germo ja rehekivi
ilus...
ilus...
perenaine tööhoos...
Germo istub...
nurmenukud...
omast arust tegin endast ja Germost endli ;)
ma kõnnin mööda lõputut teed...
TuleEit...
klaaskann värske kevauveega sulandub vana laua mustrisse...
Germo teeb sporti..
ja üks väike tšill-grill kuulub päeva juurde...
väga hea taimetee
riistasinappi
head isu!
aitäh, kallis Anneli meid võõrustamast!
peotäis vitamiine...
kuivavad...

26. mai. 2017.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar