esmaspäev, 1. mai 2017

Volbrimöll Kentukis Belka pilli järgi...

Urmas, mina, Belka, Ergo. foto: Ergo Korp

 Eile oli ju Nõidade öö. Katsu sa siis vaikselt kodus istuda, kui naabermajas hullutab Belka nõidasid. Nii me Maarjaga siis eile Blocksbergi mäele läksimegi.

 Hullult palju rahvast oli legendaarset Belkat kuulama tulnud. Kentuki oli puupüsti täis ja kui ma ausalt ütlen siis peaaegu iga teine oli tuttav. Pärnu rahvas lõõgastus sajaga!

 Nii ma siis vestlesin ka Meelis Sarvega kes lubas, et juba 1. septembril võib ka PÖÖLOY GLÄÄNZI Kentukis näha/kuulda.

 Pärnu muusikud ei ole uhked ja vaenulikud üksteise vastu. Kui ikka mõnel bändimehel on vaba õhtu, läheb ta kolleege nautima. Nii oli kohal ka (lisaks Meelis Sarvele) rahva poolt armastatud muusik Ergo Korp.

 Legendaarne diskor Vardo Rohtmets oli ka kohal ja kenasti pruunlaseks maskeeritud. Ning silma nurgast nägin ka korra teist legendaarset diskorit Elmu Sadulseppa. Siis, veel armsaid Greetet ja Liina, Tiinat, Katrinit, Mäksi, Mehkat, Evat, Urmot ja paljusid, paljusid teisi tuttavaid. Vahepeal oli sihuke tunne, et rahvas ei mahu enam kõrtsu äragi.

 Belka fenomen seisnebki selles, et ta nime peale tuleb alati meeletu rahvas kohale ja tal on väga palju fänne, mille üle ma üldse ei imesta. Ka mina ise oln üks nendest ja juba pikki aastaid.

 No ja kes juhtus paar õhtut tagasi mu pildi alt kommentaare lugema, siis facebooki kasutaja, nimega Mehis Ott lendas otse Tenerifelt kohale ;)

 Rahvas põrutas veel edasi Miragesse Clavist nautima jne...Mina tulin poole ühe paiku koju, kaasas Belka vinüülplaat "Mehega 2 planeedilt," tuju hea ja põsepuna palgel. Taas üks imeline õhtu on ajalukku jäädvustatud. Aitäh!

 Täna hommikul selgus, et Germo rohud olid eile õhtul otsa saanud (ühed neist), seega tuli ruttu Kaubamajakas asuvasse apteeki sõita. Kuna eile õhtul jäi tal (vist) üks rohi võtmata. Ta ju ei räägi kui otsa saavad ja ma pean ise kogu aeg jälgima, siis tänasele rajale minekule on kahjuks kriips peale tõmmatud, sest rohud on talle eluliselt tähtsad. Nii ma siis täna teda 24 h valvan ja koduselt seda imelist päeva mööda saadan.

Volbriöö tõi Pärnusse kena kevade, nautige!

rahulik Volbrimöllu algus, laval Belka
Mehka ja Vardo Rohtmets
peldikuendel Ergoga
Mehkaga jalga keerutades sai üle möllava rahva ka Belkast pilti tehtud
rahvas naudib sajaga...
Belka vinüüliga "Mehega 2 planeedilt"
ja vinüül ka selgema pildi pealt...
nan-nan-nan-nan-naaa, eputan :)

1. mai. 2017.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar