neljapäev, 17. august 2017

Jaansoni rada 64.päev

olen, olen alles unimütsi nägu ja silmad ka veel alles unepunased...

 Täna ärkasin juba kell 6.53 sest oli vaja minna sinna kus albiino meigita käib (ma ei ole kuningas, sellest selline väljend sündis) ning peale seda enam und ei tulnud. Võibolla tundub teile naljakas, aga ma lugesin öösel kella kaheni oma Westoffhausenit. Jah, ma loen oma raamatud peale nende sündi läbi, aga mitte kohe vaid mõne kuu möödudes. Mulle meeldib siis analüüsida, et mida ma oleksin pidanud teistmoodi tegema jne...Vahel üllatun ise ka, et kus kohast mulle üks või teine fraas kirjutamise käigus saadeti... Aga romaani sees olles oledki nagu teises maailmas ja sulle pannakse mõtted ja sõnad suhu. Ise veel naersin siin omaette, et sain öösel oma romaanist nii palju energiat, et alla 5 tunni magamisest piisas. Küllap saingi?

 Igal juhul kell 7.10 olin juba rajal ja läbisin 6 km. Germo magas nii õndsat unet, et ma mitte kuidagi ei raatsinud teda üles ajada. Tõusis täpselt 2 tundi hiljem. Kogu linn magas sellisel kellaajal, vaid 4 kalameest loivasid jõe äärde kalamehe ametit harrastama ning paar ratturit ja kaks kepikõndijat Isegi jõgi magas. Mina magasin ka tegelikult alles, esipilt reedab. Aga no selline soov oli rajale minna ja läksin. Tunnen ennast väga hästi. Enam ei ole silmad punased, ausõna. Juba peale mõne kilomeetri läbimist ärkasin üles, kuigi hommikukohvi jäi joomata. Jõin klaasi vett ja rajal terve pudelitäie vett takka.

 Näis mis tänane päev toob. Väikesed plaanid on ja loodan, et need ei lähe vett vedama.

 Ahjaa, vahepeal sai ju 4 kuud rajal kepikõnnitud ja juba 6. septembril saab 5 kuud. Tuhisen edasi, kiiret ei ole kusagile ja loodan järgmiseks suveks rannavormi saada. Musud.

Fotod:
magav Pärnu, vaid 1 ingel taevas...
1 km läbitud...
vaikus Sõudeklubi juures...
2 km läbitud...
peale 2 km juba ärkvel...
armas sillake...
3 km läbitud...
vallatu kurv...
sihuke uudis...
juba pärisüleval. 5 km läbitud, 1 km koju...
ja kodu on peaaegu käega katsutav...


17. august. 2017.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar