kolmapäev, 2. august 2017

Külalised ja raamatud, kes neid suudaks eirata...

kallis sugulane Margit ja Germo

 Viimased päevad on nii külalisrohked olnud, et me pole rajale jõudnud. Õigupoolest esmaspäeval me ikka käisime. Aga suvi on, kallid sõbrad ja sugulased käivad niisama külas ja ka raamatuid ostmas. Ilmselt see, et mu romaan müüb poodides hästi, kutsub ka inimesi minu käest neid otse ostma. Palju ostetkse ka mu jutukogumikku "Röngennägemisega mees" ning need on peagi kodust otsas, soovijad kiirustage!

  Täna tõi kirjanik Heli Künnapas oma uue raamatu minu juurde müüki. Pärnakad saavad selle minu käest kätte, aga ülekanne tehke ikka Helile. Aitäh ja kallid raamatu eest! (lisan pidid kohe)

 Eile oli mõnusalt kirju päev, sellesse mahub palju erinevaid toiminguid ja palju erinevaid külalisi ka. Pikemalt ma lahkama ei hakka, sest pildid kõnelevad. Tunnid kalli lapsepõlvesõbranna Merle seltsis kadusid kätte. Küll oleks veel rääkida! Aga järgmisel korral.

 Kristel, tänud kodukandi kartulate eest! Läksid potti keema juba.

 Margit, kui sul vaid kiiret ei oleks siis me ikka veel jutustaksime. Oli armas tunnike!

Ja Eve, ja Kaidi, ja...Aitäh, et päeva imeliseks tegite! Blogin ära ja tuhiseme rajale ilmselt.

Raamatutest rääkisime ka kalli kooliõe Reesiga, kellega juhtumisi kokku saime.

Minul on südamest hea meel kui mu raamatuid loetakse ja ostetakse. Aitäh kõigile! Ja nagu alati, ootan ka tagasisidet. Kahjuks väga paljud ei leidnud mind Mihkli laadalt üles ning käivad nüüd kodust ostmas, eriti Lõpe rahvas ning ka Oidremaa jne. Nii pole ime, et lõpekad täna mu maja hoovis kokku said :)..toote mulle palju kodukandi hõngu, see on ülimõnus tunne, kindlasti annab inspiratsiooni järgmisteks raamatuteks.

 Sügisesed raamatuesitluste pakkumised tulevad ka vaikselt. 5- 13. septembril olen Eestist ära, peale seda ehk saan hama suhu ja hakkan jaatavalt esiltustele vastama. Ning juba oktoobris tahaks alustada Pärnu kirjandusõhtute 8. hooaja korraldamisega.

  Imelist nädala selgroo murdmist!

Fotod:
Merle ja Germo
Merle, mina, Ave
Merle, mina, Eve
mina ja Merle
Heli Künnapas oma uute lapsukestega. Müügil ka minu käes.
Heli varandus :)
Christian peidab aga Maria poseerib rõõmsalt :)
emmele musi ja ruttu pea teisele poole, et tädi Margit ei näeks :)
sarja 4. raamat "Naine, kes ei nuta, saab rikkaks"
(kiire) rämpstoidupäev
kodukandi kartulad Kristelilt

2. august. 2017.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar