pühapäev, 6. august 2017

POSÕ, CLAVIS ja suvise Pärnu melu

Germo, Kristjan, Terje ja mina Maarja-Magdaleena Gildi juures

 See, et Pärnu suvel ülerahvastatud on ja iga nurga peal mõni üritus või sündmus toimub, pole üldse uudiseks. Iseasi on see kui palju neist pärnakas suudab, jaksab ja tahab külastada. Jah, puhkajatel on siin palju melu ja põnevust vaatamata ka sellele et ilmataat meile sellist vingerpussi mängib. Weekend on läbi ja mittefännidele on just sellel ajal sobiv aeg külastada mõnda üritust, sündmust jne...Nii jõudsin ka mina üle aasta Steineri aeda ja Veereva Õlu pubisse. Ausalt öeldes oli üks imeline päev, ma ei kahetse mitte midagi! Aitäh kõikidele kamraadidele!

 Vabandama pean ma nende ees kes telefonitsi üritasid minuga kontakti saada. Nädalavahetused on minu jaoks kiired ja ma olen rohkem olemas tööpäevadel. See nädalavahetus kulges sootuks teistsuguseks, aga ilmselt oligi nii vaja, sest ma olen nii harva pubides käinud ja suvi on ju üürike. Tegelikult ei olnud meil eile üldse plaanis pubisse minna, aga vahel võtavad plaanid uusi tuure ja meie õhtu kulges väga vingeks. Selle eest ka suured tänud Terjele ja Toivole, kes meid õhtul Veereva Õlu pubisse kutsusid. CLAVIS on üks armas bänd, tõmbab alati peo nii käima ja mul on nii hea meel, et mul on sõbrad Raido, Riido, Priit ja Andres, kes teevad ülilahedat bändi! Armastan! Lugeja näeb emotsioone fotodelt. Ave, Karin, Monica, Terje, Toivo, Irja, Sofi jt..oli armas!

 Tegelikult jalutasime Ave ja Germoga kesklinna Pärnu Gildipäevadele, mitte just ostlema, aga pärnakatest (pärnumaalastest) noorte muusikute bändi POSÕ nautima. Kolm selle bändi liiget on pärit Lavasaarest, kus ka mina kunagi elasin. Pealegi on bändi ainuke naisliige (eile oli neid 2) Ariel Marksalu illustreerinud mu raamatud "Segevereline" "Rist teel" Ööde tütar" ja "Westoffhauseni häärberi saladus" (kaaned). Viimases raamatus kirjutan lahti ka POSÕ nime legendi ühe osa. Lisan siia ka selle kuidas Vikipeedia bändi tutvustab.

POSÕ on 2012. aastal loodud Folk'n'Roll muusikastiili viljelev Pärnu juurtega ansambel.
Pool ansamblist on isehakanud muusikud ja teine pool alles omandab muusikalist haridust või on juba omandanud. POSÕ motoks oli, on ja jääb – "miski pole kindel, isegi mitte rütm". POSÕ esinemiskava sisaldab bändi omaloomingut.
2014. aasta sügisel valmis ansamblil esimene muusikavideo

POSÕ liikmed:
  • Ariel Marksalu - klaver/laul
  • Kairo Pettai - akordion
  • Kristjan Põldmaa - kitarr/laul/basstrumm
  • Hendrik Lõpp - basskitarr
  • Otto-Georg Kirsi - laul/mandoliin
  • Oskar Ilves - tamburiin

Äramärkimised:
  1. Vabariikliku koolibändide konkursi BÄM 2014 GRAND PRIX
  2. KÄMP LIVE 2014 võitja
  3. Viljandimaa Noortebändi eripreemia
  4. Tudengibänd 2014 võitja
  5. Tudengite eurovisioon 2015 võitja

FACEBOOKI lehekülje leiad SIIT.

  Oli armas kontsert!

 Steineri aia juures kohtusin ka armsa Elis Kajoga(ja nende bändiga, mille nime ma kahjuks ei tea). Kahjuks olid nad just lavalt tulnud, aga kenad piigad pildile sain ikka. Elis on tuttav Versuse rahale ja ta laulab ning luuletab imehästi. 

 Uus nädal ei ole enam mägede taga, ees ootab seenemets ja veel palju huvitavat, aga sellest kõigest kirjutan järgmistes blogides. Täna lihtsalt ma ei ajksanud kalli Anneli kutsele vastata, aga oli armas kohtuda!

Olge musid!
Fotogalerii:
imearmas ja andekas Elis (esimene) oma bändiga
POSÕ vol 1...
2...
3...
Kristjan annab Toivole rulatamise juhtnööre :)
Germo, Kristjan, Toivo....
CLAVIS Veerevas Õlus
...
...
...
täna aga on meie perel selline päev :)
Zorro katab päeva toas magades silmad kinni, sest öö veedab ta õues ärkvel olles :)

6. august. 2017.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar