teisipäev, 6. veebruar 2018

Romaanitriloogia 1. raamatu illukad on kohal!+PETU



  Möödunud öösel sain romaanitriloogia ELU PÄRAST ELU 1. raamatu toimetatud käsikirja kätte ning hakkasin tegelema selle ülelugemisega ehk siis viimase lihvi andmisega (kuigi pole siiani ühtegi viga leidnud). Alles kell 5.00 öösel sain magama. Täna tegelen edasi, aga päev on olnud emotsionaalne ja külalisrohke, seega teen nüüd endale ühe magamata öö taas. Trükikoda ootab.

 Lisaks sellele jõudsid kohale romaanitriloogia 2. raamatu illustratsioonid. Aitäh, armas ja andekas sõbranna Annika Lainela, kes sa nii imelist tööd teed! Illustratsioonid on fantastilised!

 Armas Daivi saatis mulle täna paar fotot, mis kõnelevad sellest, et mu lasteraamat PETU on Tori koolilaste üks lemmikuid ning osaleb ka Nukitsa konkursil. Seda oli üliarmas teada. Aitäh, Daivi!

Loodan, et sellel aastal ikka õnnestub selle raamatu järjeraamat PETU LÄHEB KOOLI välja anda. Olen saanud hästi palju positiivset tagasisidet, isegi sellist, et ühes koolis tehti lausa PETU päev. Uskuge mind, see on mulle üliarmas üllatus, võtab sõnatuks...Aga olukord on nüüd selline, et PETUSID saate osta veel vaid poodidest, sest viimased raamatud ongi poodides.

foto Tori Põhikoolist. autor: Daivi
ja teine foto ka...

 Lisaks sain taas ühe kirja:

Selliseid kirju saan tihti. Ja olen siiralt tänulik, et mu loomingut loetakse! 
Tere,Margit!Lugesin raamatu “Rist teel”ja pole tükil ajal nii head lugenud.Ei saanud enne käest panna kui läbi sai.
Tahan nüüd ka Sinu “Westoffhauseni häärberi saladus” endale osta.

6. veebruar. 2018.a.
Vana-Rääma
Aitäh, H! 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar